Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων Στατιστικά Στοιχεία Οδηγίες χρήσης
Αίτημα δημιουργίας κωδικού για πρατήριο

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία. Τα πεδία με κόκκινο χρώμα είναι υποχρεωτικά!
Προσοχή: Η ηλεκτρονική υποβολή αυτών των στοιχείων υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης προς το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και τα στοιχεία θα διασταυρωθούν!
Σημείωση: Εκτός από την Επωνυμία, τη Διεύθυνση, και τη Εταιρεία με την οποία συνεργάζεστε, τα υπόλοιπα στοιχεία δεν θα δημοσιοποιηθούν στο Διαδίκτυο και θα χρησιμοποιηθούν μόνο από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Προσοχή!
Προκειμένου να χορηγηθεί κωδικός εισαγωγής στο Παρατηρητήριο Τιμών υγρών καυσίμων πρέπει να σταλεί η άδεια λειτουργίας του πρατηρίου με e-mail (fuelprices@mindev.gov.gr), ειδάλλως το αίτημα απορρίπτεται.
Εναλλακτικά, αν έχετε καταθέσει αίτηση αλλά δεν έχετε παραλάβει ακόμη την άδεια, μπορείτε να στείλετε στο παραπάνω fax τον αρ. πρωτοκόλλου που σας δόθηκε καθώς και μια υπεύθυνη δήλωση, με γνήσιο υπογραφής, σύμφωνα με το υπόδειγμα.
Επωνυμία:  
Διεύθυνση:  
Ταχ. Κώδικας:  
ΑΦΜ:  
Τηλέφωνο:  
E-mail:  
Κινητό τηλ.:  
Εταιρεία:  
     
     

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκειμένου να προστατευθεί το σύστημα απο κακόβουλη χρήση, πρoστέθηκε έλεγχος αποκλεισμού αυτοματισμών, ωστε να μην υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο fuelprices.gr απο λογισμικά συλλογής δεδομένων (robots). Παρακαλούμε κάντε click στo μήνυμα "Δεν είμαι ρομπότ", που θα εμφανιστεί δίπλα. Αν σας ζητηθεί, απαντήστε στο test αποκλεισμού αυτοματισμών που θα εμφανιστεί μετά.

Αν βρίσκετε κάποιο test πολύ δύσκολο, μπορείτε να πατήσετε στο κουμπί , κάτω αριστερά στο παράθυρο του test ωστε να δημιουργηθεί ένα νέο test.

Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί "Καταχώριση Αιτήματος για να προχωρήσετε.


 

 

 

 

Όροι χρήσης - Προϋποθέσεις